Razstava steklenih obeskov iz kolekcije IGRA V STEKLU na Koroškem

27.11.2014

V knjižnicah Slovenj Gradec, Dravograd, Radlje ob Dravi ter Ravne na Koroškem je do konca leta 2014 na ogled razstava steklenih obeskov iz cikla Polifemovo oko (kolekcija IGRA V STEKLU) slovenjgraškega rokodelskega mojstra Matijaža Gostečnika.

Vabljeni k ogledu!...

Več »Razstava rokodelskih izdelkov v Slovenj Gradcu

27.11.2014

V predverju TIC-a na Glavnem trgu v Slovenj Gradcu je do novega leta na ogled zanimiva razstava rokodelskih izdelkov iz gline, polsti (filca), medenega testa, ličja in posušenega cvetja avtoric Ane Marije Juvan, Silve Ocepek, Pavle Pirker, Cilke Uranc in Mirjane Medved.

Vabljeni k ogledu!...

Več »Decembrske rokodelske delavnice v Škofji Loki

27.11.2014

Kljub temu, da se na zimski čas še navajamo, v Rokodelskem centru DUO Škofja Loka že težko pričakujemo decembrsko vzdušje… Predvsem zato, ker v prihajajočem mesecu pripravljamo vrsto kakovostnih srečanj, povezanih s prazničnim časom in zaključevanjem letošnjega leta.

Pred nami je adventni...

Več »

  • foto: Lili Panjtar


Rokodelska učna delavnica oblikovanja stekla v Slovenj Gradcu

21.11.2014

V mesecu novembru je bilo v Steklarskem studiu Matijaža Gostečnika v Slovenj Gradcu veliko veselja in pozitivne energije pri učenju in ustvarjanju steklenih rokodelskih izdelkov, ki so jih izdelovali obiskovalci rokodelske učne delavnice. Delavnica je del projekta Igra v steklu, ki ga...

Več »Zaključna prireditev v okviru projekta »Bogastvo babičine skrinje«

14.11.2014

Vabimo vas na zaključno prireditev v okviru projekta »Bogastvo babičine skrinje«, ki bo potekala v petek, 21. 11. 2014, ob 18. uri v Kristalni dvorani Sokolskega doma Škofja Loka.

Na zaključni prireditvi bomo predstavili aktivnosti LEADER projekta »Bogastvo babičine skrinje«. Ukvarjali smo...

Več »

  • Foto: Aleš Cankar